Попрощалася з рідними: в Києві 13-річна дівчинка загинула після падіння з висоти (Відео)

У Солом'янському районі столиці 13-річна дівчинка загинула після падіння з 10 поверху

У Солом'янському районі столиці на Чоколівці трапилася трагедія - 13 річна дівчина стрибнула з вікна 10 поверху і загинула на місці при падінні. Про це з місця подій повідомили на Telegram-каналі "Kievmap".

Відомо, що вчинок дівчини, імовірно, був суїцидом, вона проживала разом з мамою і дивно поводилася останнім часом. Перед падінням вона попрощалася з родичами і друзями. Трагедія сталася на вулиці Новгородська, 3.

Нагадаємо, що в Дніпровському районі столиці на Харківському шосе сталася трагедія - 8-річний хлопчик випав з балкона на 21 поверсі і загинув при падінні від отриманих травм. Про це повідомили в прес-службі Головного управління Національної поліції в Києві.

Відомо, що 5 жовтня поліція Києва отримала повідомлення про падіння дитини в багатоповерхівці на Харківському шосе - на місце подій виїхали слідчі, медики і ювенали. За попередньою інформацією, хлопчик випав з балкона квартири на 21 поверсі, він жив з батьками в цьому будинку.

Поліція опитала рідних, близьких, сусідів і очевидців трагедії, щоб з'ясувати причину події.

Також на Виноградарі на проспекті Правди жінка повідомила своєму чоловікові про намір накласти на себе руки і вистрибнула з 19 поверху. Чоловік затриманої розповів, що вона повідомила йому про намір накласти на себе руки і закрилася в кімнаті, коли він почав бігти за нею. Через кілька секунд вона вистрибнула з вікна 19 поверху.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.

Джерело: https://t.me/kievmap/5808


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися