У вересні порушники заплатили в бюджет Києва 250 тис. штрафів

У вересні адміністративні порушники заплатили в бюджет Києва 250 тис. штрафів

У Києві за вересень адміністративна комісія при КМДА розглянула 280 протоколів  про порушення норм Кодексу України про адміністративні порушення. Про це повідомив керівник апарату Київської міськдержадміністрації Дмитро Загуменний. Таким чином було накладено адміністративних стягнень на загальну суму 364 208 грн. До міського бюджету стягнуто 254 932 грн

Зокрема найбільше порушень було зафіксовано за торгівлю алкогольними напоями (зокрема продаж алкоголю особам, що не досягли 18 років), незаконну рекламу та вигул домашніх тварин в невстановлених місцях.

Як писали "Коментарі", В Києві знову осінь – це означає, що збільшуються випадки підпалу сухої трави. Це стається, попри постійні нагадування про заборону і штрафи. У Київській міській раді нагадали, що паліїв трави очікують штрафи. А це від 3 до 21 тисячі гривень. Як пояснила влада, при згорянні листя виділяється бензопірен, разом з димом у повітря виходять діоксини – це отруйні для людей речовини. Крім того, виділяється чадний газ, який блокує постачання кисню до організму. Ці хімічні сполуки легко зв’язується з гемоглобіном у крові, блокуючи доставку кисню до тканин організму.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися