У Київській області чоловік нарубав ліс на 150 тисяч гривень

Правоохоронці затримали чоловіка під час незаконного транспортування дуба

Прокуратура звинуватила жителя Яготинського району в незаконній вирубці лісу. Про це повідомили в пресслужбі прокуратури Київської області.

За даними правоохоронців, чоловік у жовтні 2019 року незаконно зрубав шість дерев дуба і намагався їх перевезти. Однак під час транспортування дуба його затримали. Своїми діями він завдав збитків на 148 тисяч гривень. Суд визнав чоловіка винним і засудив його до п'яти років позбавлення волі.

Вирубка лісу продовжує бути однією з найбільших проблем в країні. Так завдяки "зусиллям чорних" лісорубів інтернет поповнюється фотографіями "лисіючих" Карпат, а країна щомісяця зазнає мільйонних збитків.

Раніше "Коментарі" розповіли про вирубку лісу під Харковом на 98 мільйонів гривень. За версією слідства, посадові особи лісгоспу допустили недбалість, в результаті чого на введеній ним території вирубали понад 18 тисяч дерев. Також лідер однієї з парламентських фракцій Юрій Бойко під час візиту до Харкова заявив, що потрібно провести розслідування незаконної вирубки дерев у лісі Задонецького лісництва.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися