Митники в Києві виявили небезпечну посилку з Перу

Митники склали протокол за статтею 473 Митного кодексу

Київські митники виявили небезпечну посилку, яка прибула з латиноамериканської країни Перу. Так, в Київську область намагались передати майже кілограм сильної психотропної речовини. Про це повідомили в прес-службі Київської митниці.

 

Митники виявили у посилці коричневу речовину (вагою 0,934 кг), яка за консистенцією нагадувала варення. Товар сховали в пакеті з-під фарби з позначкою "крафт фарба". Після експертизи стало відомо, що це диметилтриптамін – заборонена в обігу дуже небезпечна психотропна речовина.

 

Митники склали протокол за статтею 473 Митного кодексу України ( пересилання заборонених до пересилання міжнародних поштових відправленнях товарів)

 

Як писали "Коментарі", київська митниця розширила географію підрозділів митного оформлення товарів новими зонами контролю. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію відомства. Суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності поінформували, що для переміщення вантажів повітряним транспортом через пункт пропуску в міжнародному аеропорту "Київ (Жуляни)" створили відділ митного оформлення №6. Цей підрозділ митниці розташований на проспекті Повітрофлотський, 81 у Києві.


 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися