У Києві почали працювати нові зони митного контролю

Географію підрозділів митного оформлення розширили

Київська митниця розширила географію підрозділів митного оформлення товарів новими зонами контролю. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію відомства.

Суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності поінформували, що для переміщення вантажів повітряним транспортом через пункт пропуску в міжнародному аеропорту "Київ (Жуляни)" створили відділ митного оформлення №6. Цей підрозділ митниці розташований на проспекті Повітрофлотський, 81 у Києві.

Ще одне відділення митного оформлення товарів відкрили на території логістичного центру "Ринок Столичний". Відділ митного оформлення №4 у складі митного поста "Вишневе" розташований за адресою: Кільцева дорога, 110-А у селі Софіївська Борщагівка.

Обидва нових відділка Київської митниці почали працювати з 5 жовтня, повідомив начальник відомства Сергій Сілюк. За його словами, створення нового підрозділу митного оформлення в районі ринку "Столичний" дозволить зменшити кількість вантажівок на трасах Києва за рахунок митного оформлення вантажів майже у межах столиці та зменшити логістичні витрати учасників ЗЕД. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що київські митники вилучили товари військового призначення, які намагалися вислати з України поштою. Незаконну схему пересилання в міжнародних експрес-відправленнях складових частин трансмісії броньованих транспортних засобів організував порушник митних правил "зі стажем".

Нагадаємо, в міжнародному аеропорту "Бориспіль" співробітники митної служби вилучили понад 40 кг срібних прикрас з Індії. 38-річний чоловік привіз рейсом із Делі дві валізи, в яких під час перевірки виявили срібні кільця, сережки, намиста, підвіски, браслети та статуетки. Окрім того, в міжнародному аеропорту "Бориспіль" іноземець намагався вивезти з України старовинний самовар.

Читайте також, як київські митники вилучили елітний спортивний автомобіль і рекордну партію бурштину.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися