На Київщині вночі пролунав вибух: що сталося (ФОТО)

На місці події працювали рятувальники

У місті Бровари, що на Київщині, на території одного з підприємств уночі пролунав вибух. Про це повідомляє пресслужба ДСНС Київської області на своїй сторінці у Facebook.

За словами джерела, у ніч на 27 жовтня, приблизно о 00:43 на лінію "101" надійшло повідомлення про те, що вулицею Луценка на території ТОВ "ВТОРТЕХ" азбестоалюмінієвої переробки стався вибух. На місце події негайно було направлено рятувальників.

picture

Прибувши за вказаною адресою, співробітники ДСНС встановили, що в одному з приміщень заводу стався вибух установки з переробки алюмінію. В результаті сталося руйнування стіни та покрівлі з подальшим горінням окремими осередками алюмінієвого порошку масою 200 кілограмів. Пожежа також перекинулася на розташоване поруч металеве складське приміщення з деревиною.

Рятувальникам знадобилося 15 хвилин, аби повністю ліквідувати спалах. На місці події було залучено 5 одиниць техніки та 18 осіб особового складу.

На щастя, внаслідок події ніхто не постраждав.

Причину пожежі встановлюють.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у Києві на території Гідропарку, розташованому на Венеціанському та Долобецькому островах, сталася пожежа. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що за тиждень у Києві ліквідували 185 пожеж, загинуло шестеро людей. Водночас на водних об'єктах Києва загиблих та врятованих осіб не було. Детальніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися