Пожежа в Гідропарку: горить дерев'яний корабель (ВІДЕО)

У Дніпровському районі Києва на території Гідропарку, розташованому на Венеціанському і Долобецькому островах, сталася пожежа. Про це повідомляється в Telegram-каналі "Київ Оперативний".

За інформацією джерела, сьогодні, 25 жовтня, загорівся дерев'яний корабель на Долобецькому острові. Очевидці зняли подію на відео і поділилися в соціальній мережі.

Стовпи диму видніються на кілька кілометрів від парку. Городяни також діляться фотографіями, зробленими зі своїх вікон.



У пресслужбі ДСНС Києва розповіли докладніше про подію. За словами рятувальників, прибувши на місце було встановлено, що горить дерев'яна лазня розміром 10х20. Пожежники відразу приступили до гасіння пожежі та встановлення автомобілів на вододжерела.

Пожежникам знадобилося приблизно 25 хвилин для повної ліквідації загоряння. На місці події працювало 2 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 11 осіб особового складу.

На щастя, в результаті події ніхто не постраждав.

Причина пожежі на цей момент залишається невідомою. Подробиці події встановлюються.

picture


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що за тиждень у Києві ліквідували 185 пожеж, загинуло шестеро людей. Водночас на водних об'єктах Києва загиблих і врятованих осіб не було. Подібна про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в столичній п'ятиповерхівці сталася пожежа. Рятувальники виявили в будинку непритомного чоловіка. Врятувати його не вдалося. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися