У Києві спіймали грабіжника, який відразу видав всю свою банду

Чоловік намагався пограбувати пункт обміну валют з гранатою, але коли почув сигналізацію, кинув гранату і втік

У Києві спіймали банду з трьох осіб, яка здійснювала набіги на столичні поштові відділення і пункти обміну валют. Про це повідомили в пресслужбі національної поліції України.

У Дарницьке управління поліції звернувся касир обміну валют. Він розповів, що в обмінник на проспекті Миколи Бажана зайшов невідомий чоловік з гранатою. Зловмисник хотів пограбувати касу, але спрацювала сигналізація і він втік, залишивши на місці події гранату "Ф-1"

Як повідомляє начальник відділення кримінальної поліції Дарницького управління поліції Олексій Кабанченко, в ході розслідування правоохоронці затримали 30-річного чоловіка, якого раніше судили за підроблені документи та пограбування. Підозрюваний зізнався у скоєнні розбою і розповів, що в його найманій квартирі є вогнепальна зброя, а також "колеги" по розбоях.

"На місці ми затримали 28-річного уродженця Донеччини, який підозрюється у скоєнні двох розбійних нападів на поштові відділення в Деснянському і Дніпровському районах столиці, та 26-річного чоловіка без постійного місця проживання у Києві, який переховувався від органів досудового розслідування за скоєння квартирної крадіжки у Шевченківському районі. Також ми вилучили пістолет типу "Шмайсер" з трьома магазинами та бойові патрони до нього. Крім того, до речових доказів долучили одяг, в якому спільники скоювали злочини", - розповів Кабанченко.

У рамках проведення досудового розслідування поліції перевіряють причетність затриманих до скоєння інших злочинів на території Києва. Підозрюваним загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Раніше "Коментарі" розповіли про бійку зі стріляниною, що сталася під Києвом.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися