У Києві зіткнулися одразу сім автомобілів

Маршрутне таксі внаслідок зіткнення вилетіло на узбіччя

У неділю, 31 жовтня, в Києві сталась чергова дорожня-транспортна пригода. На Броварському проспекті сталась аварія за участі одразу семи автомобілів. Серед транспортних засобів була і маршрутка.

Про це повідомили в Телеграм-каналі "Київ Оперативний". Маршрутне таксі внаслідок зіткнення вилетіло на узбіччя. Інформації про потерпілих поки немає.

 picture

Тільки вранці в неділю "Коментарі" писали щонайменше про дві дорожньо-транспортні пригоди на Київщині. Так, в місті Ірпінь сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. За даними правоохоронців, ДТП трапилася в Ірпені на вулиці Промислова близько 20-ї години вечора. Тут зіткнулись легковий автомобіль Skoda та мотоцикл Suzuki. Водій мотоциклу від отриманих травм загинув. Подробиці аварії поки що невідомі. Обставини надзвичайної події з’ясовують слідчі.

Також близько 9 години ранку на 53 км автодороги Київ — Ковель у Київській області сталась дорожня-транспортна пригода за участю легковика ВАЗ та мотоцикла Yamaha. Про це повідомили в патрульній поліції Київської області.  Водія мотоцикла довелось госпіталізувати з травмами. Правоохоронці закликали водіїв з розумінням поставитись до тимчасових незручностей через обмеження руху транспорту.

 


 

 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися