Під Києвом сталася смертельна ДТП (ФОТО)

Про аварію розповіли у поліції

В місті Ірпінь сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомили у Патрульній поліції Київської області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, ДТП трапилася в Ірпені на вулиці Промислова близько 20-ї години вечора. Тут зіткнулись легковий автомобіль Skoda та мотоцикл Suzuki. Водій мотоциклу від отриманих травм загинув. Подробиці аварії поки що невідомі. Обставини надзвичайної події з’ясовують слідчі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на трасі "Київ — Одеса" через зіткнення вантажівки та легкового автомобілю загинула малолітня дівчинка. Правоохоронці розслідують обставини загибелі дитини у ДТП неподалік села Гребінки. 27-річний водій автомобілю Daewoo Lanos зіткнувся з вантажівкою МAN. Легковик відкинуло на обидві смуги руху. Під час аварії у легковому автомобілі перебувала сім’я водія, зокрема шестирічна донька. Після ДТП травмовану дитину реанімобілем доставили до лікарні Білої Церкви. Проте врятувати дівчинку лікарям не вдалося. Через кілька днів дитина померла від численних травм.

Нагадаємо, що в Оболонському районі Києва вантажівка "МАН" збила двох людей, які переходили дорогу в недозволеному місці. Після того, що сталося, водій зник на своєму авто з місця події. На місце аварії прибули поліції та медики. Постраждалих госпіталізували. Незабаром правоохоронцям вдалося розшукати злочинця. Як виявилося, він перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Читайте також, як в Оболонському районі Києва нетверезий водій автокрану скоїв ДТП з постраждалими та тікав від правоохоронців.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися