У Київській області на дорозі перекинулася вантажівка

ДТП сталося вранці 15 жовтня

У Білоцерківському районі Київської області сталася дорожньо-транспортна пригода — на автодорозі перекинулася вантажівка. Про це повідомляється в пресслужбі ДСНС Київської області.

Сьогодні, 15 жовтня, приблизно о 8:56 на лінію "101" надійшов виклик про ДТП на вулиці Зарічній в смт Володарка. На місце події негайно було направлено перше відділення 6 Державної пожежно-рятувальної частини смт Володарка.

Прибувши за вказаною адресою співробітники ДСНС встановили, що на узбіччі дороги лежить перевернутий вантажний автомобіль. Після надання допомоги, рятувальниками було проведено проливання паливно мастильних матеріалів з проїжджої частини.

Водій транспортного засобу уцілів. Його життю нічого не загрожує.

На місці ДТП працювала 1 одиниця техніки та 6 осіб особового складу. Причина дорожньо-транспортної пригоди зараз залишається невідомою. Подробиці аварії на цей момент встановлюються.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Києві обстріляли громадський транспорт. В результаті події є постраждалі. Імовірно, нападаючими були представники патріотичної організації. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Києві невідомий стріляв по авто, в якому перебувала сім'я з дитиною. Весь інцидент зафіксувала камера відеоспостереження, встановлена по під'їзді житлового будинку. Детальніше про цю подію читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися