У Києві обстріляли громадський транспорт: є постраждалі (ФОТО)

Імовірно, нападаючими були представники патріотичної організації

У Дніпровському районі Києва невідомі відкрили стрілянину по маршрутці під номером 555, а також по легковому автомобілю BMW. Про це повідомляється в Telegram-каналі "dtp.kiev"

За інформацією джерела, інцидент трапився в ніч на 15 жовтня, на вулиці Алматинській. Очевидці передають, що група невідомих людей почала стріляти по громадському транспорту і по легковику. Також за словами очевидців, в результаті події є постраждалі. Імовірно, нападаючими були представники патріотичної організації.

На місці подій працювала слідчо-оперативна група. На цей момент обставини події встановлюються. У поліції поки не прокоментували дану ситуацію.

Telegram-каналі "dtp.kiev" опублікував фотографії з місця події.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Києві невідомий стріляв по авто, в якому перебувала сім'я з дитиною. Весь інцидент зафіксувала камера відеоспостереження, встановлена по під'їзді житлового будинку. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Києві жорстоко побили ветерана АТО, який бореться з забудовою. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Хунта

15 жовтня 2021, 10:05

ага, зразу спишем це на " представители патриотической организации." Скоріше це патріоти наросії розганяють істерію в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися