На трасі "Київ — Одеса" через ДТП загинула дитина (ФОТО)

Надзвичайна подія сталася неподалік села Гребінка

На трасі "Київ Одеса" через зіткнення вантажівки та легкового автомобілю загинула малолітня дівчинка. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції Київської області.

Правоохоронці розслідують обставини загибелі дитини у ДТП неподалік села Гребінки. Дорожньо-транспортна пригода сталася на 63 кілометрі автошляху "Київ — Одеса". За даними слідчих, 27-річний водій автомобілю Daewoo Lanos зіткнувся з вантажівкою МAN. Водій вантажного автомобілю розповів, що легковик відкинуло на обидві смуги руху. Під час аварії у легковому автомобілі перебувала сім’я водія, зокрема шестирічна донька.

Після ДТП травмовану дитину реанімобілем доставили до лікарні Білої Церкви. Проте врятувати дівчинку лікарям не вдалося. Через кілька днів дитина померла від численних травм. За фактом аварії триває досудове розслідування.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на трасі "Київ — Одеса" поблизу селища Любашівка зіткнулися дві вантажівки та три легкових автомобілі. Внаслідок ДТП загинули троє людей, десятки постраждалих.

Нагадаємо, що в Оболонському районі Києва вантажівка "МАН" збила двох людей, які переходили дорогу в недозволеному місці. Після того, що сталося, водій зник на своєму авто з місця події. На місце аварії прибули поліції та медики. Постраждалих госпіталізували. Незабаром правоохоронцям вдалося розшукати злочинця. Як виявилося, він перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Читайте також, як в Оболонському районі Києва нетверезий водій автокрану скоїв ДТП з постраждалими та тікав від правоохоронців.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Жора

28 жовтня 2021, 15:30

Повреждения не страшные. Было бы нормальное сертифицированное автокресло - был бы жив-здоров ребенок. Родителям теперь с этим жить...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися