У Києві п’яний водій влаштував ДТП та перегони столицею (ФОТО)

Подробиці розповіли у поліції

В Оболонському районі Києва нетверезий водій автокрану скоїв ДТП з постраждалими та тікав від правоохоронців. Про це повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький, передають "Коментарі".

За його словами, водій автокрану влаштував ДТП, у якому травмовані троє людей. З місця аварії він поїхав та тікав від правоохоронців столицею. Перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький зазначив, що під час перегонів дивом ніхто не постраждав. Порушника допомогли зупинити небайдужі громадяни.

На місці зупинки вантажівки патрульні виявили, що керманич має ознаки алкогольного сп’яніння. За результатом перевірки з’ясувалося, що рівень алкоголю перевищує встановлену норму у вісім разів та складає 1,65 проміле. Окрім того, правоохоронці встановили, що водія позбавили права керування транспортом на один рік. Таке рішення ухвалив суд на початку цього року за те, що чоловік їздив нетверезим.

За скоєне водію загрожує значна сума штрафу з позбавленням права керування транспортом на три роки та з оплатним вилученням транспорту чи без такого або адміністративний арешт на 10 діб. Перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький додав, що з початку 2021 року в Україні сталося 3667 ДТП за участі нетверезих водіїв. Під час таких аварій загинули 84 людини та травмовані 804 особи.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Броварах на пішохідному переході легковик збив 12-річну дівчинку. Відразу після того, що сталося водій авто зник з місця події.

Нагадаємо, що в Оболонському районі Києва вантажівка "МАН" збила двох людей, які переходили дорогу в недозволеному місці. Після того, що сталося, водій зник на своєму авто з місця події. На місце аварії прибули поліції та медики. Постраждалих госпіталізували. Незабаром правоохоронцям вдалося розшукати злочинця. Як виявилося, він перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Читайте також про нові подробиці смертельного ДТП із вантажівкою в Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися