Помер один із потерпілих у ДТП з вантажівкою в Києві: нові подробиці (ФОТО)

Один із постраждалих відбувся легким струсом мозку і розсіченням, другий - помер у лікарні

У ДТП, яка сталася в Оболонському районі Києва, постраждали двоє людей. Один з них сьогодні помер. Про це передає видання РБК-Україна, посилаючись на пост у Facebook одного з потерпілих.

Як виявилося, в аварії постраждав український історик Олександр Зінченко і його товариш Олександр Шибицький. За інформацією історика, медики повідомили йому трагічну новину, що його друг загинув. Зінченко зазначає, що сам він відбувся легким струсом мозку і розсіченням.

"У мене навпаки — другий день народження", - написав історик на своїй сторінці в соціальній мережі.

До свого 25 дня народження загиблий Олександр Шибицький не дожив всього тиждень. Це велика трагедія для всієї родини молодого хлопця. Зараз, за словами Зінченка, сім'ї загиблого в ДТП збирають фінансову допомогу.

picture

Олександр Шибицький. Фото - Facebook

Нагадуємо, що в Оболонському районі Києва вантажівка "МАН" збила двох людей, які переходили дорогу в недозволеному місці. Після того, що сталося, водій зник на своєму авто з місця події.

На місце аварії прибули поліції та медики. Постраждалих госпіталізували. Незабаром правоохоронцям вдалося розшукати злочинця. Як виявилося, він перебував у стані алкогольного сп'яніння.

За скоєний злочин водієві загрожує до 8 років позбавлення волі.

picture

Фото: dtp.kyiv

Також сайт "Коментарі. Київ" інформував про те, що в Київській області на дорозі перекинулася вантажівка. На місці події працювали співробітники ДСНС.  Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися