У Мережі повідомляють про смерть чоловіка після вакцинації у Броварах: коментар поліції (ФОТО)

Правоохоронці спростували інформацію

У соціальній мережі з'явився пост про те, що в місті Бровари, що на Київщині, внаслідок вакцинації від коронавірусу померла людина. На сторінці Броварського районного управління поліції у Facebook назвали інформацію фейковою.

Так, в одній із груп у Facebook написали про те, що біля одного із пунктів вакцинації помер чоловік після того, як зробив щеплення від коронавірусу. Це зняв на відео випадковий перехожий і поділився ним із пабліком новин.

За словами правоохоронців, насправді чоловікові, який проходив повз пункт вакцинації, різко стало погано. Лікарі з центру надали йому першу допомогу та викликали на місце події бригаду швидкої допомоги.

Також поліцейські звертаються до городян із проханням не поширювати неперевірену та неправдиву інформацію.


picture


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, чи перевіряють COVID-сертифікати у метро. Городяни розповіли у соціальних мережах, як проходить перший день "червоної" зони у Києві. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Борисполі виявили 10 фальшивих COVID-сертифікатів. Усі люди з підробленими документами прилетіли до України з інших країн. За кожним фактом була здійснена перевірка і надана відповідна правова кваліфікація. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися