Локдаун у Києві: чи перевіряють COVID-сертифікати у метро - соцмережі (ВІДЕО)

Городяни розповіли у соціальних мережах, як проходить перший день "червоної" зони у Києві

З 1 листопада у столиці почали діяти нові карантинні правила, згідно з якими проїзд у транспорті може здійснюватись лише за наявності у пасажира COVID-сертифікату або негативного ПЛР-тесту, зробленого не більше 72 годин тому. У Мережі розповіли, чи сьогодні перевіряють документи у пасажирів.

На сторінці "Київ без цензури" в Instagram опублікували відео, зроблене у столичному метро. За інформацією джерела, вранці патрульні групи не помітили.

Зазначимо, що згідно з новими правилами, документи у пасажирів не перевірятимуть на вході до метро чи іншого громадського транспорту. За ці стежитимуть спеціальні групи правоохоронців, які вибірково проводитимуть перевірки.

У коментарях під відео городяни повідомили, що сьогодні вранці на станції метро Лук'янівська було закрито половину турнікетів і на вході стояли правоохоронці. Проте автор наголосив, що його документи не перевіряли. Також у коментарях пишуть, що на станції метро Видубичі зранку патрулюють правоохоронці.


У Telegram-каналі "Оперативний Київ" опублікували відео, зроблене сьогодні вранці у столичному метро. За словами джерела, "підземка" сьогодні зовсім спорожніла. Щодо патрульних груп, то їх автор не помітив у метро. Документи пасажири не перевіряли.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у столиці поліція почала перевіряти наявність сертифікатів про вакцинацію у транспорті. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Борисполі виявили 10 фальшивих COVID-сертифікатів. Усі люди із підробленими документами прилетіли до України з інших країн. Докладніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Злой

1 листопада 2021, 20:32

Хто встановив цей безглуздий термін у 72 години для тесту на присутність антигену? Він або є (в наслідок або одужання, або вакцинації), або немає. І зменшується він не за години, а за місяці. Це відомо навіть студентам у вишах меду. Наша влада або повністю позбавлена здорового глузду, або, і це скоріше за все, виконує вказівки своїх хазяїв, які вимагають продовження закупівель. А строк дії вакцини, яку вже оплатили з податків громадян, спливає. Але хазяїнами нашої влади потрібні надприбутки. Тому українці повинні робити щеплення вакцинами, ЯКІ НА ЦЕЙ ЧАС ЩЕ НЕ ПРОЙШЛИ УСІ СТАДІЇ АПРОБАЦІЇ. Адже НАВІЩО ВАКЦИНУВАТИ ТИХ, ЯКІ ВЖЕ МАЄТЬ АНТИТІЛА ВНАСЛІДОК ПЕРЕНЕСЕННЯ ХВОРОБИ? Про те, що щеплення дає більше імунітету не можна вірити. Це безглуздя. Адже при хворобі організм реагує на весь спектр білку вірусу, а не тільки окремий його фрагмент, як у вакцині. І проникає вірус в організм звичайним шляхом - через слизову оболонку, а не через кров. ГЕТЬ БАРИГ У БІЛИХ ХАЛАТАХ!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися