У Києві на Позняках після прориву труби затопило вулицю (Фото)

У Дарницькому районі столиці на Позняках внаслідок прориву труби затопило вулицю

У Дарницькому районі української столиці на Позняках сталася комунальна аварія – на вулиці Срібнокільській внаслідок прориву труби затопило дорогу. Про це з місця подій повідомило "APnews".

Відомо, що біля станції метрополітену "Позняки" на Срібнокільській стався прорив труби, а після нього і провал в асфальті та підтоплення проїжджої частини вулиці. У "Київводоканалі" повідомили, що провал став результатом прориву магістралі, який стався вдень, ремонтники працювали над усуненням аварії.

Нагадаємо, що міський голова української столиці Віталій Кличко розповів про те, якими будуть тарифи на опалення та гарячу воду в Києві цього опалювального сезону. За словами Кличка, цього сезону жителі Києва не отримають платежів за завищеними тарифами, а ціни залишаться на рівні минулого року. Він зазначив, що столична влада зробила все можливе для того, щоби не допустити подорожчання.

Мер Києва заявив, що місто заздалегідь закупило необхідну кількість газу, а також підписало меморандум з компанією "Нафтогаз". На сьогоднішній день згідно з документом тарифи на опалення в Києві складаються 1654,41 гривень за 1 Гкал з ПДВ. Ідентичний тариф діяв у столиці та минулого опалювального сезону.

Тариф на гарячу воду в цьому опалювальному сезоні складе 97,89 гривень за один кубометр з ПДВ. Після закінчення опалювального сезону гаряча вода коштуватиме 119,83 гривень за кубометр з ПДВ, що дорожче на 22%.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.

Джерело: https://apnews.com.ua/ru/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися