Під Києвом спалахнула пожежа: є жертва

Під час гасіння пожежі рятувальники знайшли тіло 50-річного господаря оселі

У п'ятниць, 6 грудня, у Києві спалахнула пожежа. Під час пожежі загинув 50-річний господар будинку.  Трагедія сталася на Василькові в приватному будинку на вул.Дніпрельстан. Про це повідомляє прес-служба ГСЧС.

Під час гасіння пожежі рятувальники знайшли тіло 50-річного господаря оселі.  На місці працювали 6 рятувальників і 2 одиниці спецтехніки. Що стало причиною загоряння, з'ясовують фахівці.

Нагадаєм, раніше повідомлялося, що у центрі Києва в одному з будинків елітного житлового кварталу "Новопечерські липки" спалахнула пожежа.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", на Київщині чоловік підірвався на гранаті. У четвер, 5 грудня на Київщині чоловік підірвався на гранаті, яку намагався розібрати. Повідомлення в поліцію близько 11 години ранку в одній з дев’ятиповерхівок сусіди виявили тіло чоловіка з численними тілесними ушкодженнями.

Після прибуття на місце трагедії слідчі встановили, що мешканець намагався самотужки розібрати вибуховий предмет, внаслідок чого той спрацював. На місці події працювала вибухотехнічна служба ГУНП в Київській області. Наразі обставини події встановлюються.

 


Джерело: https://www.dsns.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися