Під Києвом сталася масштабна ДТП: на місці працювала поліція та медики (ВІДЕО)

Внаслідок аварії ніхто не постраждав

На Одеській трасі, неподалік села Віта-Поштова, що на Київщині, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю кількох автомобілів. Про це повідомляється у Telegram-каналі "Київ Оперативний".

За інформацією джерела, аварія на автодорозі сталася сьогодні, 2 листопада, близько 12:00 години. Один з автомобілів вирішив об'їхати інші машини, які чекали на "зелений", щоб розвернутися.

В результаті легковик виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з іншим авто, яке відкинуло у вантажівку, що проїжджає повз. Потім ці ж два легковики влетіли в ряд машин, які все також чекали на "зелене" світло світлофора.

Загалом в аварії взяли участь шість автомобілів. Як передає "24 канал", посилаючись на інформацію, надану в поліції, внаслідок пригоди ніхто не постраждав. Транспортні засоби зазнали механічних пошкоджень.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що на Київщині п'яний 20-річний поліцейський потрапив у ДТП. Його знайомий, який перебував із ним в авто, загинув від отриманих травм. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Голосіївському районі столиці сталася дорожньо-транспортна пригода за участю вантажівок комунальних служб. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися