На Київщині п'яний 20-річний поліцейський потрапив у ДТП: загинув молодий хлопець (ФОТО)

Правоохоронцю повідомлено про підозру

У місті Біла Церква співробітник патрульної поліції, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, скоїв наїзд на електроопору, розташовану за межами проїжджої частини. Про це повідомляється на сторінці Київської обласної прокуратури.

За інформацією джерела, дорожньо-транспортна пригода сталася в ніч проти 28 жовтня. Поліцейський, перебуваючи за кермом "FORD SCORPIO", їхав разом зі своїм знайомим Олександрійським бульваром. Не правившись із керуванням водій влетів у електроопору.

picture

Внаслідок пригоди було травмовано 19-річного пасажира автомобіля. Постраждалого госпіталізували до лікувального закладу. Однак урятувати його не вдалося. Від отриманих травм хлопець помер наступного дня.

Було встановлено, що водій є співробітником патрульної поліції та на момент ДТП він перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Наразі до суду направлено клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

picture


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що на Київщині сталася смертельна ДТП. На дорозі зіткнулися легковий автомобіль Skoda та мотоцикл Suzuki. Водій мотоцикла від травм загинув. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Голосіївському районі столиці сталася дорожньо-транспортна пригода за участю вантажівок комунальних служб. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися