У Києві горів дитячий садок: ВІДЕО з місця події

На місці події працюють співробітники ДСНС

У Голосіївському районі столиці сталася пожежа в будівлі дитячого садка під номером 726, що на вулиці Теремківська, 9. Про це повідомляється на сторінці телекомпанії "Магнолія-ТВ" у Facebook.

За інформацією джерела, сьогодні, 4 листопада, приблизно об 11 годині ранку у приміщенні дитсадка сталося загоряння. На місце події було викликано співробітників ДСНС.

За попередньою інформацією, сталося спалах в електрощитовій. Внаслідок цього сталося сильне задимлення та спрацювала пожежна сигналізація. Точна причина пожежі наразі не озвучена. Т

Також повідомляється, що рятувальники евакуювали після прибуття людей із будівлі саду. На момент події у приміщенні знаходилися діти та персонал. Відомо, що внаслідок пожежі ніхто не постраждав.

Подробиці встановлюються. У пресслужбі ДСНС Києва поки що не прокоментували інцидент.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у Києві на проспекті Перемоги повністю згорів ресторан Mamamia. Вогонь охопив усю внутрішню частину будівлі. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Святошинському районі Києва біля станції метро "Академмістечко" на ходу спалахнув легковий автомобіль. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися