"Втратила всі свої заощадження": жінка віддала шахраям 20 тисяч гривень (ВІДЕО)

Жінку обдурив уродженець Запорізької області

У місті Кагарлик, що на Київщині, пенсіонерка віддала шахраю всі свої заощадження у розмірі 20 тисяч гривень, думаючи, що допомагає своєму синові. Про це повідомляється на сторінці "Київ Оперативний" у Facebook.

Так, за словами джерела, невідомий чоловік зателефонував потерпілій та заявив, що її син потрапив у ДТП і тепер йому терміново потрібні гроші на лікування. Не перевіривши інформацію, жінка погодилася передати кошти. Незабаром незнайомець навідався до пенсіонерки до квартири, щоб забрати гроші.

Через деякий час жінка запідозрила недобре й зідзвонившись із сином з'ясувала, що з ним усе гаразд, а той, хто дзвонив, — не хто інший як шахрай. Після цього жертва афериста звернулася до поліції.

Правоохоронці встановили, що у досить поширеній схемі обману брали участь дві особи. Один із них перебуває у місцях позбавлення волі, інший — їздив за адресами до схвильованих родичів нібито постраждалих та забирав гроші.

Особу афериста, який перебуває на волі, встановили. Ним виявився 43-річний уродженець Запорізької області, який зараз мешкає у столиці, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. На цей момент вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що шахраї обдурили киянина на 90 тисяч гривень. Чоловік, який потрапив на гачок шахраїв, розповів, як працює ця схема. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на Київщині пенсіонерку обдурив майстер з ремонту. Жінка передала 50 000 гривень майстру за ремонт покрівлі та закупівлю будівельних матеріалів. Після виконання першої частини робіт чоловік зник. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися