Виявився шахраєм: в Київській області пенсіонерку обдурив майстер по ремонту

Жінка віддала аферистові 50 тисяч гривень

У селі Шамраївка, що в Київській області, 64-річна жінка стала жертвою афериста, який видавав себе за майстра по ремонту. Про це повідомляється на сторінці Білоцерківського районного управління поліції в Facebook.

За словами правоохоронців, пенсіонерка передала 50 тисяч гривень майстру за ремонт покрівлі та закупівлю будівельних матеріалів. Після виконання першої частини робіт чоловік зник.

Потерпіла не відразу звернулася в поліцію. Але правоохоронцям вдалося встановити особу і місцеперебування майстра. Згодом кошти повернули заявниці. Своєю чергою пенсіонерка висловила свою вдячність поліцейським за проявлене ними оперативне реагування та допомогу в поверненні коштів.

За фактом шахрайства слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України та проводять досудове розслідування.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що Як шахраї обманюють жителів Київської області через інтернет. За добу в поліцію звернулися три людини, які повідомили, що відправили "продавцю" гроші, а товар так і не отримали. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в центрі Києва шахраї заволоділи двома квартирами. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися