Нацгвардійця в Києві спіймали на збуті амфетаміну

Дії нацгвардійця попередньо кваліфікують як розповсюдження наркотиків

Бійця-контрактника Національної гвардії затримали на гарячому за збут наркотичних речовин. Крім того, він продавав наркотики навіть на території військової частини. Про це повідомили у Спецпрокуратурі у військовій та оборонній сфері Центрального регіону.

За даними слідства боєць контрактної служби займався злочинною діяльністю з липня 2021 року. Представники ДБР і департаменту військової контррозвідки СБУ затримали його під час передачі амфетаміну замовнику.

Дії нацгвардійця попередньо кваліфікують як розповсюдження наркотиків. Санкція статті передбачає покарання у вигляді від 3 до 10 років ув'язнення з конфіскацією майна.

Як писали "Коментарі", у Києві поліціянт регулярно збував наркотиків. За це йому загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Так, 35-річний дільничий поліціянт під час виконання своїх посадових обов’язків систематично продавав амфетамін місцевим мешканцям. Виготовляв психотропні речовини його товариш у нарколабораторії на Броварах. У ході розслідування лабораторію ліквідували.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися