Загарбник київського банку зажадав 40 тисяч гривень і можливість вийти в прямий ефір

Загарбником банку виявився 32-річний житель Узбекистану

Чоловік, який захопив приміщення банку в бізнес-центрі "Леонардо" висунув свої вимоги. Про це повідомив заступник МВС Антон Геращенко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Загарбником виявився 32-річний громадянин Узбекистану Карімов Сухроб Романович. Як повідомив на своїй сторінці в Facebook Олександр Долгий, терорист останнім часом працював офіціантом і вживав наркотичні речовини у великій кількості. Проживав він у хостелі на вулиці Антоновича, звідки його вигнали за вживання наркотиків.

"Терорист заявляє, що його рюкзак має великий заряд вибухівки, який вибухне, якщо він загине, відчепитися на нозі кабель, який прикріплений до детонатора. Ми досі не знаємо, наскільки серйозні його наміри, але якщо у нього дійсно є вибухівка",- написав Геращенко.

Наразі правоохоронці обрали стратегію переговорів. Також Геращенко уточнює, що управління операцією повністю взяло на себе СБУ, а поліція допомагає в захисті громадської безпеки та оточення спецоперації. Більше того стало відомо, що чоловік зажадав 40 тисяч гривень і можливість зробити звернення в прямому ефірі ТБ.

Нагадаємо, 3 серпня в Києві невідомий чоловік зайшов у приміщення банку АТ "Універсал Банк", який знаходиться в бізнес-центрі"Леонардо". Він сам сказав працівникам викликати поліцію. При цьому зловмисник заявив, що у нього в рюкзаку знаходиться бомба.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися