У "Борисполі" знову спіймали 10 підроблених COVID-сертифікатів

За цим фактом поліція відкрила кримінальні провадження

В понеділок,  8 листопада, на території аеропорту "Бориспіль" правоохоронці в чергове виявили осіб з підробленими сертифікатами про вакцинацію від корона вірусу. Так, 10 осіб пред’явили підроблені документи.

За цим фактом поліція відкрила кримінальні провадження за ст. 358 Кримінального кодексу України щодо підробки, а також використання підроблених документів. За кожним із фактів буде здійснено перевірку та надано відповідну правову кваліфікацію.

В аеропорту "Бориспіль" поліція систематично виявляє осіб з підробленими сертифікатами про вакцинацію. Так, "Коментарі" писали, що протягом двох днів правоохоронці виявили 17 підроблених COVID-сертифікатів у міжнародному аеропорту "Бориспіль". 5 листопада на території летовище сім пред'явили фейкові документи про вакцинацію. Ще 10 подібних документів виявили 6 листопада.

Як писали "Коментарі", 31 серпня в міжнародному аеропорту "Бориспіль" поліція виявила щонайменше 10 підроблених COVID-сертифікатів. Усі особи з фальшивими документами прилетіли в Україну з інших країн. За кожним фактом була здійснена перевірка і надана відповідна правова кваліфікація.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися