"Щось розкладав біля дерев". На Лісовому молодика затримали за збут PVP

Він вже був раніше судимий за аналогічні злочини.

Поліцейські Києва затримали молодика за розповсюдження наркотиків у Деснянському районі.  У чоловіка вилучили чотири пакети з, ймовірно, наркотичною речовиною PVP. Він збував її через закладки. За це йому загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Під час патрулювання правоохоронці помітили  чоловіка, який на вулиці Кіото "щось розкладав біля дерев". Поліцейські вирішили перевірити чоловіка, який, побачивши правоохоронців, почав нервувати.

Був проведений поверхневий огляд, у результаті якого виявили у порушника чотири поліетиленові пакети з речовиною, ймовірно, солями PVP. Порушником виявився 26-річний уродженець Миколаївщин, який  був раніше судимий за аналогічні злочини. Його затримали, а речовину направили на проведення експертного дослідження.

За даним фактом було відкрите кримінальне провадження передбачене ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України - незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Як писали "Коментарі", у Києві ліквідували канал постачання наркотиків з Житомиру, який налагодив мешканець столиці зі спільниками. Про це розповів начальник Головного управління Національної поліції у столиці Андрій Крищенко. Наркотрафік з Житомиру до Києву налагодили троє чоловіків — киянин та двоє мешканців Житомирщини. За словами начальника Головного управління Нацполіції у Києві Андрія Крищенка, операція з ліквідації каналу сбуту наркотиків проводили співробітники карного розшуку Шевченківського управління поліції за силової підтримки бійців полку поліції особливого призначення №1.

 

 

 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися