Загинула на місці: швидкісний поїзд Київ–Харків переїхав жінку (Фото)

У Березані Київської області швидкісний поїзд сполученням Київ–Харків переїхав жінку на смерть

У Броварському районі Київської області у місті Березань сталася трагедія — швидкісний потяг сполученням Київ–Харків збив жінку на залізничній станції, вона загинула на місці від отриманих травм. Про це повідомили у прес-службі Головного управління національної поліції у Київській області.

Відомо, що на залізничній станції у Березані потяг збив 47-річну місцеву мешканку, яка померла на місці від отриманих травм. На місці працювали слідчі із Броварського районного відділу поліції. Причини та обставини трагедії встановлюються.

Нагадаємо, що нещодавно у Дарницькому районі української столиці на Осокорках виявили труп 36-річного бійця АТО, він зловживав алкоголем та проживав у занедбаній будівлі.

Відомо, що після повернення з війни на Донбасі чоловік працював на будівництві, винаймав житло і намагався звикнути до нормального життя, проте йому не вистачало грошей на оренду кімнати. Влітку 2021 року він переселився до занедбаного будинку на Славутичі. Через мізерне фінансове становище загиблий почав зловживати алкоголем, він знайшов товаришів по чарці в районній наливайці, з якими прожив місяць у покинутому будинку. Собутильник загиблого проговорився, що виявив тіло свого товариша в кущах, боявся заявити в поліцію, бо вже мав судимість. Разом зі своєю подругою він затягнув тіло до занедбаного будинку, де воно пролежало понад добу. Труп загиблого ветерана був понівечений, його друзі вважають, що смерть настала внаслідок вбивства.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися