У Києві горіла багатоповерхівка: ФОТО з місця події

Рятувальники евакуювали 20 людей

У Подільському районі столиці сталася пожежа у багатоповерховому будинку. Про це повідомляється на сторінці ГУ ДСНС України у Київській області у Facebook.

Сьогодні, 10 листопада, приблизно о 14:20 на лінію "101" надійшло повідомлення від мешканців будинку на вулиці Правди, 33, який повідомили, що у багатоповерхівці сталася пожежа. На місце виклику було направлено найближчі пожежно-рятувальні підрозділи.

Прибувши за вказаною адресою, рятувальники встановили, що спалах виник на одному з балконів на 2 поверсі з подальшим розповсюдженням вогню на балкони 3 та 4 поверхів.

picture

Під час гасіння пожежі рятувальники евакуювали 20 людей. Займання було повністю ліквідовано за 9 хвилин. На місці події залучено 5 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також 20 осіб особового складу.

На щастя, внаслідок події ніхто не постраждав.

У пресслужбі опублікували фото із місця подій.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у Києво-Печерській Лаврі сталася пожежа. Полум'я поширилося і на покрівлю будівлі, площа поразки якої зараз уточнюється. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на Київщині в будівлі школи сталася пожежа. У самій будівлі було пошкоджено частину холу, а також вогонь зачепив деякі кабінети на першому поверсі школи. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися