Жінки викрали саджанці дерев у парку Партизанської слави

Жінки викопали їх з клумб, розташованих у парковій зоні

В парку Партизанської Слави в Києві жінки викрали саджанці дерев. Їх зупинили правоохоронці. Про це повідомили у Телеграм-каналі Муніципальної варти Києва.

Наряд Муніципальної охорони в парку виявив двох осіб із чорними пакунками, в яких знаходились зелені насадження.

picture

Жінки викопали їх з клумб, розташованих у парковій зоні. Поліція змусила повернути саджанці на місце. Інформації про санкції наразі немає.

Раніше "Коментарі" писали, що президент України видав указ про висадку 1 млрд дерев. З червня 2021 року було виконано 3,53% цього плану. Так, було висаджено 35,44 млн дерев, з них -  2,07 млн у Київській області. Про це йдеться на сайті державної програми “Зелена країна”. Найбільше дерев висадили  в Житомирській області -  12,69 млн дерев, у Волинській - 3,25 млн, Чернігівській (2,27 млн), Львівській (2,24 млн), Київській (2,07 млн) і Рівненській (1,98 млн).

Як писали "Коментарі", у Голосіївському районі столиці біля станції метрополітену "Виставковий центр" на місці нещодавно знесених кіосків почали висаджувати дерева. Йдеться про місцевість через дорогу від Національного експоцентру.

Відомо, що комунальні служби розпочали висадку дерев на місці знесених раніше малих архітектурних форм. Там обіцяють облаштувати зелену зону.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися