У Києві на ВДНГ замість МАФів висаджують дерева (Фото)

На столичному ВДНГ на місці нещодавно знесених МАФів висаджують дерева

У Голосіївському районі столиці біля станції метрополітену "Виставковий центр" на місці нещодавно знесених кіосків почали висаджувати дерева. Йдеться про місцевість через дорогу від Національного експоцентру (ВДНГ). Про це повідомили на Telegram-каналі "Київ зараз".

Відомо, що комунальні служби розпочали висадку дерев на місці знесених раніше малих архітектурних форм. Там обіцяють облаштувати зелену зону.

Нагадаємо, що навпроти Національного комплексу "Експоцентр України" ("ВДНГ") завершили демонтаж незаконних тимчасових споруд. Про це повідомили у Київській державній міській адміністрації (КМДА).

За словами першого заступника голови КМДА Олексія Кулеби, на проспекті Академіка Глушкова прибрали понад сорок МАФів. Натомість цих торгових споруд, які були розміщені без дозвільних документів, столична влада планує виконати благоустрій території, висадити дерева та облаштувати громадський простір.

У мерії Києва зазначили, що на території "ВДНГ" завжди багатолюдно, бо ця локація — одна з найулюбленіших зон відпочинку киян та гостей столиці. Крім того, це туристична точка у столиці. Від незаконних МАФів проспект Академіка Глушкова звільняли три дні.

Наразі комунальники зачищають територію від будівельного сміття, щоб розпочати облаштування газону. Після цього розроблять план благоустрою та облаштують нову зону відпочинку. Демонтовані споруди вивезли на комунальні штрафні майданчики. Перед демонтажем підприємці мали змогу забрати свій товар та інше майно, додали у мерії Києва.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Також читайте про можливе подорожчання проїзду в київському метро.


Джерело: https://t.me/kyiv_n/12552


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися