У Києві сталася пожежа у багатоповерхівці, є жертви

Горіла одна з квартир

У Солом'янському районі Києва сталася пожежа у багатоповерховому житловому будинку. Про це розповіли у Державній службі з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у столиці, передають "Коментарі".

Про пожежу столичним рятувальникам повідомили вдень 12 листопада. На Повітрофлотському проспекті, 19 загорілася багатоповерхівка. Пожежа сталася в одній з квартир на 13 поверсі 16-поверхового житлового будинку.

Рятувальники евакуювали людей та приступили до гасіння пожежі. Вогонь спричинив сильне задимлення в під'їзді. Під час ліквідації пожежі працівники ДСНС врятували немовля. Окрім того, у квартирі знайшли непритомного чоловіка 1955 року народження. Потерпілого передали медикам, проте врятувати його не вдалося. Чоловік помер.

Пожежу гасили 25 рятувальників та шість одиниць спецтехніки. Приборкати вогонь вдалося за годину. Під час гасіння пожежі, окрім немовля, також врятували ще одну людину. Причини надзвичайної ситуації поки що невідомі. Обставини пожежі встановлюватимуть правоохоронці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дніпровському районі Києва сталася пожежа у ресторані на воді. В затоці річки Дніпро в районі Гідропарку загорівся однопалубний плавучий ресторан. Пожежа сталася на Броварському проспекті поблизу Венеціанського мосту.

Нагадаємо, у Святошинському районі столиці повністю згорів ресторан Mamamia. Пожежа сталася на проспекті Перемоги. Вогонь охопив усю будівлю, пожежники оперативно прибули до місця подій, проте не встигли врятувати заклад. Внаслідок пожежі знищено приміщення кухні, холодильники та кухонне обладнання.

Читайте також, що на початку листопада у Києво-Печерській Лаврі сталася пожежа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися