Підозріла знахідка на Лук'янівці: маршрути транспорту змінені

Правоохоронці оточили територію і перекрили вихід з метро

Хвиля мінувань в Києві пішла на спад, після того, як чергові два випадки "мінування" було зафіксовано в Києві 22 липня. Спочатку надійшов дзвінок в поліцію, що станція "Вокзальна" замінована, після чого невідома сумка з'явилася на площі Космонавтів у підземного переходу. Тоді на вхід і вихід закрили станцію метро "Вокзальна". Тепер же підозрілий предмет виявили на Лук'янівці. Близько 08:30 на виході зі станції метро з боку вулиці Іллєнко перехожі виявили підозрілий предмет і відразу ж повідомили правоохоронцям про це. На місце вже прибули поліцейські, вибухотехніки і кінологи. Фахівці оточили територію і перевіряють, чи небезпечний цей об'єкт для оточуючих. У "Київпастрансі" ж попередили, що тролейбус №28 курсує з деякими змінами - маршрут скоротили до Повітрофлотського шляхопроводу.

За повідомленням dtp.kiev.ua, станція "Лук'янівська" також поки що не працює на вхід і вихід. Однак офіційного повідомлення від співробітників метрополітену не було.

picture


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що невідомий звернувся в поліцію з дзвінком, що будівля Київської міської державної адміністрації замінували. За даними джерела, на місце подій уже отруїлися поліцейські, сапери і інші правоохоронні структури.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися