У Києві маршрутка з пасажирами влетіла у таксі: ФОТО з місця події

Внаслідок аварії постраждала одна людина

У Деснянському районі Києва сталася дорожньо-транспортна пригода за участю громадського транспорту та таксі. Про це повідомляє "Магнолія-ТВ".

За словами джерела, аварія сталася на перехресті із вулицею Закревського. Водії таксі розповів, що рухався Маяковським на своє зелене світло і в той же момент з вулиці Закревського виїхала маршрутка, яка нібито намагалася проїхати на "червоне". Водій таксі намагався об'їхати маршрутку, але боявся протаранити транспорт, що їде на зустріч. У результаті маршрутка врізалася у таксі.

Зазначається, що після того, що сталося, водій маршрутного таксі розповів, що правил дорожнього руху не порушував. Однак очевидці підтвердили, що маршрутка їхала "червоним".

Внаслідок пригоди постраждала пасажирка таксі. Жінка була не пристебнута і на момент ДТП вдарилася головою. Постраждалу госпіталізували. Також повідомляється, що у громадському транспорті перебували троє пасажирів. Ніхто з них не травмувався.

Подробиці події встановлюють правоохоронці.

нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що п'яний водій київського Uber врізався у Lexus. За даними, наданими співробітниками поліції, концентрація алкоголю в крові водія становила 2 проміле, що у 10 разів більше за норму. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.


Читайте также