Машина влетіла у стовп: у Києві водій таксі помер за кермом (Фото)

У столиці на вулиці Олени Теліги сталася смертельна ДТП – таксист помер за кермом

У Подільському районі української столиці сталася смертельна ДТП – водієві служби таксі Uber стало погано за кермом, машина влетіла у стовп, від отриманих травм він помер на місці подій. Про це повідомили на Telegram-каналі "dtp.kiev.ua".

Відомо, що водій таксі їхав разом із пасажирською, коли йому стало погано за кермом. За словами жінки, водій знепритомнів, машину занесло в стовп, а потім у дерево. Постраждала одразу викликала швидку допомогу, на місце також прибули патрульні. Жінка серйозних травм не отримала та відмовилася від госпіталізації. Водія намагалися реанімувати, але безуспішно він загинув на місці ДТП. Причини та обставини трагедії з'ясує слідство.

Нагадаємо, що нещодавно у Броварському районі Київської області у місті Березань сталася трагедія — швидкісний потяг сполученням Київ–Харків збив жінку на залізничній станції, вона загинула на місці від отриманих травм. Про це повідомили у прес-службі Головного управління національної поліції у Київській області.

Відомо, що на залізничній станції у Березані потяг збив 47-річну місцеву мешканку, яка померла на місці від отриманих травм. На місці працювали слідчі із Броварського районного відділу поліції. Причини та обставини трагедії встановлюються.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися