У Києві продавали підроблені продукти харчування: повний список (ФОТО)

Підроблену продукцію маркували етикетками відомих брендів та збували під виглядом оригінальної продукції

У столиці, Київській області, Львові та Хмельницькому працювали підпільні цехи з виробництва фальсифікованих харчових продуктів. Про це повідомляє пресслужба Кіберполіції України.

За інформацією джерела, злочинці виробляли оливкову олію, вино, хамон, фісташки, цукерки, чай та каву. Потім ці продукти маскували під справжні етикетками відомих брендів.

picture

Продукцію реалізовували в Інтернет-магазинах, сайтах оголошень, а також на великих українських ринках. Загалом фальсифікацією продуктів займалося 18 осіб.

Під час обшуків у складських приміщеннях, де проводився фальсифікат, правоохоронці виявили обладнання для виготовлення оливкової олії, фісташок та вина, тара для розливу продукції, приблизно 60 тонн сировини, а також 160 тонн уже готової підробленої продукції, яка готова до продажу.

picture

На майно злочинців накладено арешт. За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч. 3 ст. 229 (незаконне використання знака для товарів та послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару) Кримінального кодексу України.

Ведеться слідство.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що на Київщині конфіскували 20 тонн фальсифікату алкоголю. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, на що у Києві змінилися ціни найбільше за пів року. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Андрей

18 листопада 2021, 05:42

А как можно производить фисташки? У них поддельное фисташковое дерево ?

Г.И.

17 листопада 2021, 09:53

Кто знает,-почему в Киеве гарью воняет по ночам,?Никто не заинтересовался ,чем нас травят?

Лена

17 листопада 2021, 05:26

Что-то не слишком неправдивая новость. Людей не было, один с болгаркой за ранее идёт)))) ибо мусора больше денег хотели от владельца, да тот сказал им теплые слова.

Руслан

16 листопада 2021, 18:40

Обман и нечестность главный порок богатых .

Владимио

16 листопада 2021, 16:07

Аа что творится не в столице?

Киевлянин

16 листопада 2021, 08:45

ОБ ЭТОМ МЕНТЫ ЗНАЛИ И МОЖЕТ ДАЖЕ САМИ ОРГАНИЗОВАЛИ)). НЕ ПОДЕЛИЛИ ДЕНЬГИ)).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися