Серйозна ДТП під Києвом: постраждав депутат від "Слуги народу" (ФОТО)

Політика госпіталізували

На Фастівщині сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждав народний депутат від "Слуги народу" Олексій Ковальов.

15 листопада на автодорозі Київ-Одеса біля повороту на село Хлепче сталося зіткнення між вантажним автомобілем "MAN" та легковим авто "Mercedes-Benz", в якому знаходився політик.

Внаслідок пригоди депутат, який перебував у "Мерседесі", отримав численні тілесні ушкодження. Потерпілого було госпіталізовано до Білоцерківської лікарні для надання медичної допомоги. Про це повідомляє пресслужба поліції Київської області.

picture

Сьогодні, 16 листопада, Олексій Ковальов прокоментував те, що сталося на своїй сторінці у Facebook. За словами потерпілого, зараз його стан у нормі та житті нічого не загрожує.

Крім того, депутат зазначив, що пройшов необхідні тести, які показали, що він був тверезий під час ДТП.

"Я був тверезий, про що свідчать тести, зроблені за напрямом ДБР, фахівці якого прибули на місце подій", - написав на своїй сторінці Ковальов.

Подробиці події встановлюються.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у Києві маршрутка з пасажирами влетіла у таксі. Опубліковано фото з місця події. Докладніше читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що п'яний водій київського Uber врізався у Lexus. За даними, наданими співробітниками поліції, концентрація алкоголю в крові водія становила 2 проміле, що у 10 разів більше за норму. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Калян

16 листопада 2021, 14:28

Не задавило суку?

Им я

16 листопада 2021, 11:28

Вор от "слуг народа" политик?! Это очень смешно!!! Особенно смешно это надпись на фото - Олексій Ковальов - "народний" депутат... Это банда под названием "слуга народа" являются АНТИнародными!!! Пишите правильно!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися