У Києві вандали пошкодили пам'ятник Герою України Шаповалу (Фото)

У центральній частині української столиці вандали пошкодили пам'ятник імені Максима Шаповала

У центральній частині української столиці біля Міністерства оборони України невідомі вандали пошкодили пам'ятник, який носить ім'я розвідника та Героя України Максима Шаповала, який загинув унаслідок теракту у 2017 році. Про це повідомили місцеві жителі, повідомляє видання "Стопкор".

Відомо, що вандали подряпали пам'ятник у сквері імені Шаповала у Солом'янському районі столиці, який облаштували після загибелі розвідника. На монументі залишили глибоку смугу, зазначається, що пам'ятник осквернюють не вперше. Місцеві жителі заявили, що біля пам'ятника потрібно встановити паркан та камери спостереження.

Максим Шаповал був українським військовим, розвідником та генерал-майором посмертно, він загинув внаслідок теракту, коли 2017 року його автомобіль підірвали. Сквер на його честь облаштували 2017 року, а 2019-го там встановили пам'ятник.

fTkx3liA5I4mgA8CH6kOx5fTd.jpg

Нагадаємо, що нещодавно у київському метрополітені двоє п'яних підлітків здійснили акт вандалізму – вони розмалювали двері вагона підземки під час руху, а ніхто з пасажирів не робив їм зауваження.

На відео можна побачити, як нетверезі підлітки з пивом у руках розмальовують двері метрополітену під час руху вагона. Варто зазначити, що ніхто з пасажирів не звернув уваги на вандалізм і не зауважив підліткам.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Також читайте про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися