Вирізав серце і відрізав голову: під Києвом чоловік жорстоко вбив свою матір

На Київщині чоловік жорстоко вбив власну матір, розчленувавши її тіло

У місті Боярка Київської області трапилося жахливе вбивство – чоловік позбавив життя власну матір та розчленував її тіло, за скоєне його засудили до довічного ув'язнення. Про це повідомили у прес-службі Київської обласної прокуратури.

Відомо, що у травні 2020 року 38-річний чоловік у стані алкогольного сп'яніння завдав 35 ударів по обличчю 73-річної матері, після чого вдарив 10 разів ножем по голові, вирізавши праве око. Коли він зрозумів, що мати ще перебуває у свідомості, то відрізав їй голову, дістав серце, легені та ребро і знову завдав 17 ударів по тулубу.

Спочатку його засудили до 15 років позбавлення волі, але після прокуратура в апеляції вимагала присудити чоловікові довічний термін, суд затвердив це клопотання.

Нагадаємо, що нещодавно у Дарницькому районі української столиці на проспекті Петра Григоренка жорстоко вбили сина радника Президента України Володимира Зеленського Олега Балабатька. У бійство було скоєно в ніч на 6 листопада на Позняках. Загинув 27-річний Микола Балабатько, який був спортсменом та чемпіоном з джиу-джитсу. Він є сином Олега Балабатька, відомого бізнесмена із Запоріжжя та радника президента Зеленського з питань рекреації та туризму.

Згідно з інформацією поліції, у розважальному закладі між молодими людьми стався конфлікт, вони вийшли на вулицю, щоб розібратися, де супротивник ударив Миколи ножем, постраждалий помер на місці. Підозрюваного було затримано поліцією.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Також читайте про можливе подорожчання проїзду в київському метро.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися