У Дніпровському районі значно покращать стан доріг: подробиці

Стан низки доріг в районі перебувають в незадовільному стані.

Депутати Київської міської ради и на пленарному засіданні ухвалили рішення про необхідність покращення доріг у Дніпровському районі столиці. Такого висновку дійшли з огляду на те, що стан низки доріг в районі перебувають в незадовільному стані. Ділянки автошляхів поставили на облік балансу комунального підприємства "Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району" міста Києва.

Як писали "Коментарі", Кабінет міністрів України ухвалив виділення 100 мільйонів гривень на будівництво та ремонт траси "Київ – Обухів".

Кошти на автомобільну дорогу державного значення Р-01 "Київ — Обухів" виділять зі спеціального фонду держбюджету. Їх для підвищення безпеки руху" отримає Державне агентство автомобільних доріг ("Укравтодор"). За ці гроші підвищувати безпеку руху планують ділянці Обухівської траси км 0 + 000 — км 20 + 308. Видатки на 100 мільйони гривень "Укравтодор" має погодити з бюджетним комітетом Верховної Ради. Після цього Міністерство фінансів відкриє нову бюджетну програму щодо траси "Київ — Обухів".




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися