У Києві на мосту Патона сталася стрілянина (ФОТО)

Подробиці розповіли у поліції

У Печерському районі Києва водій легкового автомобіля, рухаючись мостом Патона, зробив кілька пострілів. Про це розповіли у Патрульній поліції столиці, передають "Коментарі".

Про інцидент, який стався вдень на мосту Патона, правоохоронцям повідомив очевидець події. Він бачив, як на мосту Патона водій автомобіля BMW зробив кілька пострілів у повітря. Патрульні встановили, куди поїхав автомобіль завдяки камерам відеоспостереження.

Схожий за описом автомобіль BMW поліцейські побачили на вулиці Марії Приймаченко. В автомобілі знаходилися двоє чоловіків. У салоні правоохоронці знайшли вогнепальну зброю. Пістолет вилучили на експертизу. На місці події працювали слідчі. Проте чоловіки пояснити правоохоронцям причини стрілянини та походження зброї не могли.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що внаслідок стрілянини у Святошинському районі Києва поранено чоловіка. Надзвичайна подія сталася на вулиці Мельниченка. Постраждалому надали медичну допомогу.

Нагадаємо, в Оболонському районі Києва чоловік вчинив стрілянину. Інцидент стався на вулиці Олександра Архипенка. На місці події оперативники зупинили чоловіка, який поводився агресивно. Під час обшуку у нього знайшли пістолет та вісім патронів. Стрільцем виявився 33-річний мешканець Оболоні. 

Напередодні у Києві невідомий чоловік вистрілив із травматичної зброї у 33-річного охоронця ресторану. У закладі на Хрещатику між 29-річним відвідувачем та охоронцем стався конфлікт. Незнайомець нецензурно висловлювався у бік співробітника ресторану, а потім дістав пістолет і вистрілив у живіт. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися