Самогубство чи випадковість: чоловік випав з вікна

Від отриманих травм чоловік помер на місці

Черговий трагічний випадок стався в столиці. Раніше ми вже писали про страшне вбивство киянина іноземкою, яка розчленувала його труп. Тепер чоловік похилого віку вирішив звести рахунки з життям. Принаймні так вважають в спільноті dtp.kiev.ua, передає ТСН.

"З п'ятого поверху лікарні вистрибнув чоловік. Смерть наступила миттєво", - йдеться в публікації.

Чоловік випав з вікна п'ятого поверху. Інцидент стався 6 серпня на вулиці Петра Запорожця. За попередньою інформацією, загиблому був 81 рік. В результаті отриманих травм він помер на місці.

Нагадаємо, що за вказаною в повідомленні адресою знаходиться Київська міська клінічна лікарня №3. Це одне з медичних закладів столиці, який приймає хворих COVID-19.

Портал "Коментарі" писав про самогубство киянки в прямому ефірі. Дівчина хотіла повіситися, свою спробу вона транслювала в прямому ефірі. До правоохоронних органів звернулася жінка, яка побачила прямий ефір дівчата в соціальних мережах. Спираючись на дані, які дала заявниця, поліція прибула до Кирилівського озера, де знайшли в очереті 24-річну дівчину на саморобній петлі з електропроводу. Її звільнили та привели до тями. Виявилося, що вона була сильно п'яна й агресивна через що кидалася на копів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися