День Гідності та Свободи у Києві пройшов гладко

Незважаючи на переживання влади та мешканців Києва, цього року День Гідності та Свободи пройшов без грубих порушень – повідомляє столична поліція.

21 листопада у Києві відзначали День Гідності та Свободи, під час святкування якого всі учасники перебували у безпеці під захистом національної гвардії та поліцейських міста. Повідомляється, що більша частина присутніх розташовувалась на Майдані Незалежності та поблизу Офісу Президента, проводячи різні акції до свята.

Як повідомляє Поліція Києва, з відзначаючими було проведено роз'яснювальну бесіду, завдяки якій грубих правопорушень вдалося уникнути.

Поліція діалогу озвучила пропозицію для учасників акції біля Офісу Президента і полягала в тому, що учасники могли б пройти етап зовнішньої перевірки для впевненості в безпеці всіх громадян. Пропозиція була відкинута, а самі учасники робили швидкі спроби проникнути в будівлю, уникаючи проходження фільтраційних заходів.

Зрештою, після розмови з поліцейськими, деякі учасники все ж таки погодилися на проведення поверхневої перевірки і без жодних перешкод потрапили до Офісу президента.

Нагадаємо: раніше ми писали про те, що у Києві через протести було призупинено будівництво дитячого майданчика.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Марія

22 листопада 2021, 18:23

Це які мешканці Києва так розпереживалися? Виїзд вільний.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися