У Києві закривали станцію метро: причини

На даний момент станція вже працює у звичайному режимі

У столиці тимчасово було закрито для пасажирів станцію метро "Славутич". Про це повідомляється на офіційному сайті Київського метрополітену.

Сьогодні, 24 листопада, о 14.02 з'явилося повідомлення про те, що на деякий час станцію метро "Славутич" буде закрито. У пресслужбі пояснили, що причиною закриття станції є виявлення підозрілого предмета.

На місце події було викликано правоохоронців. Було проведено відповідні перевірки.

О 14:20 у пресслужбі Київського метрополітену повідомили про те, що перевірку було завершено. На цей момент станція метро знову працює у звичайному режимі.

"Перевірку станції "Славутич" завершено. Метрополітен працює у звичайному режимі. Дякую за розуміння!", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що ніч на 25 листопада у столиці тимчасово скоротять режим роботи одразу кількох трамваїв - №14, 8-К та 29-К. Причиною цього стало проведення ремонту шляхом на вулицях Кирилівській та Привокзальній. Рух буде відновлено після п'ятої години ранку. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Києві продовжуються ремонтні роботи лінії швидкісного трамвая маршруту №1. Нове відео реконструкції трамвайних колій, зняте з висоти пташиного польоту за день до першого снігу у столиці, оприлюднив блогер. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися