У Києві сталася масштабна ДТП із постраждалими: ФОТО з місця події

Госпіталізовано троє людей

У столиці на Мінському проспекті сталася ДТП за участю чотирьох автомобілів: Hyundai, Honda, Kia та Ford. Про це повідомляється на сторінці "Патрульна поліція Києва" у Facebook

За інформацією джерела, винуватцем аварії став водій Hyundai, який виїхав на зустрічну смугу, не впоравшись із керуванням. Авто протаранило "Хонду", "Кіа" та "Форд", які їхали своєю смугою.

picture

Удар був такої сили, що передні частини легкових авто виявилися повністю зім'ятими. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждали троє людей. Медики, які прибули на місце аварії, госпіталізували їх з різними травмами.

picture

Також повідомляється, що на місці ДТП утворився великий затор. Рух був утруднений із двох сторін.

Співробітники поліції встановили, що водій Hyundai, який спровокував масштабну аварію, був у стані алкогольного сп'яніння. У крові виявили 1,78 проміле, що майже в дев'ять разів перевищує норму.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що У Дніпровському районі Києва сутичка на бульварі Перова призвела до смертельної дорожньо-транспортної пригоди. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Подільському районі Києва сталася дорожньо-транспортна пригода за участю трамвая з пасажирами та легковим автомобілем. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися