У Києві через бійку сталася смертельна ДТП: подробиці

Під колесами автомобіля загинув поліцейський

У Дніпровському районі Києва бійка на бульварі Перова призвела до смертельної дорожньо-транспортної пригоди. Подробиці надзвичайної події розповіли у Київській міській прокуратурі, передають "Коментарі".

За даними відомства, біля зупинки громадського транспорту на бульварі Перова двоє чоловіків напали на молоду дівчину. Надзвичайна подія сталася вночі 20 листопада. Потерпілу вдарили по голові дерев’яним бруском. Від удару 23-річна дівчина втратила свідомість. Тоді чоловіки напали на її приятеля. Він тікав від них та впав на проїзджу частину бульвару Перова, де нападники продовжили бити його.

Бійку помітив водій таксі. Він зупинився на дорозі, щоб допомогти хлопцю. Нападники втекли. У цей момент інший автомобіль намагався об’їхати таксі та наїхав на лежачого на асфальті потерпілого. Внаслідок ДТП автомобіль перекинувся, а хлопець від отриманих травм помер на місці аварії. Загиблий виявився 25-річним поліцейським.

Двох нападників затримали та арештували на два місяці. За зчинене хуліганство їм загрожує до семи років тюрми. Окрім того, їм також можуть оголосити підозру у залишенні у небезпеці. Правоохоронці паралельно розслідують наїзд на поліцейського.

Раніше у ДСНС Києва розповіли про постраждалих у ДТП на Бориспільській трасі. Тут рятувальники ліквідували пожежу в легковому автомобілі, який зіткнувся з бензовозом. За даними відомства, в аварії постраждали водій та пасажир автомобіля Ford. Їх госпіталізували. У водія діагностували забиття грудної клітини та травму голови, а у пасажира — черепно-мозкову травму.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що під Києвом зіткнулися легковий автомобіль та автівка швидкої допомоги. ДТП сталася у Вишгороді. Обидва автомобілі їхали з проспекту Мазепи круговим рухом по вулиці Шолуденка. 55-річний водій медичної допомоги не помітив, що перед пішохідним переходом зупинився автомобіль Hyundai, та зіткнувся з ним. 

Читайте також, як в Оболонському районі Києва нетверезий водій автокрану скоїв ДТП із постраждалими та тікав від правоохоронців.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися