Під Києвом автівка швидкої потрапила у ДТП (ФОТО)

Про аварію розповіли у поліції

У Київській області встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди за участю екстреної медичної допомоги. Про це повідомили у поліції регіону, передають "Коментарі".

Аварія трапилась сьогодні, 8 листопада, ввечері. У Вишгороді зіткнулися легковий автомобіль та автівка швидкої допомоги. На місці надзвичайної події працювали співробітники відділу реагування патрульної поліції Вишгородського районного управління поліції.

За попередніми даними правоохоронців, обидва автомобілі їхали з проспекту Мазепи круговим рухом по вулиці Шолуденка. 55-річний водій медичної допомоги не помітив, що перед пішохідним переходом зупинився автомобіль Hyundai та зіткнувся з ним. У поліції повідомили, що внаслідок ДТП ніхто із учасників аварії не постраждав. Обставини встановлюються.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що столичні правоохоронці встановлюють обставини смертельної дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилась у Святошинському районі Києва. ДТП трапилася на проспекті Перемоги. Чоловік переходив дорогу у невстановленому місці, під час чого його збив автомобіль "Мерседес". Внаслідок аварії пішохід помер від отриманих травм на місці ДТП.

Нагадаємо, що в Оболонському районі Києва вантажівка "МАН" збила двох людей, які переходили дорогу в недозволеному місці. Після того, що сталося, водій зник на своєму авто з місця події. На місце аварії прибули співробітники поліції та медики. Постраждалих госпіталізували. Незабаром правоохоронцям вдалося розшукати злочинця. Як виявилося, він перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Читайте також, як в Оболонському районі Києва нетверезий водій автокрану скоїв ДТП з постраждалими та тікав від правоохоронців.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися