У Києві спалахнула маршрутка з пасажирами: ВІДЕО з місця події

Внаслідок пригоди ніхто не постраждав

У Святошинському районі Києва на ходу спалахнула маршрутка, в якій перебували пасажири. Про це повідомляється в Telegram-каналі "dtp.kiev".

За інформацією джерела, сьогодні, 26 листопада, на Нивках, у маршрутці №455 (ж/м Виноградар – пл. Севастопольська) сталося загоряння. За попередньою інформацією, водій впорався із загорянням самостійно.

Припаркувавшись біля найближчої зупинки, водій почав гасити вогонь. На той момент на місці вже стояв стовп диму. На щастя обійшлося без постраждалих.

Внаслідок пригоди на Нивках утворилися невеликі пробки.

У Telegram-каналі також опублікували відео з місця події.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у Шевченківському районі Києва під час пожежі стався вибух у житловому будинку. Рятувальники евакуювали із житлового будинку п'ятнадцять мешканців. Загасити вогонь вдалося за пів години. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що На Софіївській Борщагівці на вулиці Жулянській сталася дорожньо-транспортна пригода з маршрутним таксі. Громадський транспорт влетів у відбійник. Опубліковано фотографії з місця події. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися