Вийшов у магазин і зник: у столиці розшукують 34-річного чоловіка (ФОТО)

Пошуки ведуться протягом десяти днів

У Києві безвісти зник 34-річний Антон Шкуренко. Чоловік вийшов у магазин і не повернувся додому. Упродовж десяти днів він не виходить на зв'язок зі своїми рідними. Про це повідомляється на сторінці "Пошуково-рятувальний загін "Мілена" Київ" у Facebook.

За інформацією джерела, 19 листопада поточного року Шкуренко Антон вийшов у магазин на вулиці Козацькій (р-н станції метро Васильківська) і безвісти пропав. Додому того дня чоловік так і не повернувся. Родичі забили на сполох і почали пошуки зниклого. У соціальних мережах опублікували орієнтування.

Прикмети: зріст приблизно 180 см, худорлявої статури, карі очі, носить бороду, темне волосся.

Особливі прикмети: має шрам біля перенісся.

У день зникнення був одягнений: коричнева дублянка, сіра спортивна кофта з капюшоном, темно-сірі спортивні штани, світлі кросівки (фото праворуч).

Усіх, хто володіє якоюсь актуальною інформацією про місцеперебування зниклого Антона Шкуренка, просять повідомити про це за телефонами 068-777-0-112 або 102. Будь-яка деталь може виявитися важливою під час пошуків.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у Києві розшукують військовослужбовця. Чоловік вийшов із військового шпиталю, який розташований у Печерському районі столиці по вулиці Госпітальна, та не повернувся додому. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у столиці безвісти зник чоловік. У поліцію про зникнення заявив його брат. Востаннє чоловіка бачили на Дарницькому вокзалі. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися